Seger i första uppladdningen

Firma Ingham/Lamin producerade dagens mål. FOTO: P. Stenbaek.

LSK vässade formen på Skarsjövallen inför höstsäsongen, mot serieledarna från Division 2.

LSK, som återstartade i veckan, ställde upp med en blandad kompott med många yngre spelare. LSK skulle också ta ledningen men det skulle dröja till strax innan halvtidspausen. Otto Ingham hittade från kanten in till Mohamadu Lamin som klackade in 1-0. Några minuter senare kom en repris med samma firma. Ett nästan identiskt mål fastställde halvtidsresultatet till 2-0.

Ahlafors kom igen i andra halvlek och nådde fram med en reducering, men närmare än så kom inte gästerna – utan matchen slutade 2-1.

Kees Sims i aktion. FOTO: P. Stenbaek.

Härnäst väntar en ny träningsmatch nästa lördag när LSK gästar seriekollegan FC Trollhättan – på neutral mark. Vi ses i Bovallstrand. Väl mött.