Rapport från L-O om herrlagets träningar

Hej alla fotbollsvänner!
LSK A-trupp herrar har varit igång nu i 2 veckor. Vi började med en kickoff-helg i Lysekil 6-7/1. Lyckad helg med spelartruppen. På programmet stod HLR, fystester, grupparbeten och social samvaro med mycket prat och turnering i bordshockey.

Veckorna ser ut som följer; träningar måndag, tisdag, torsdag, fredag och två pass lördag. Måndag och fredag inriktning fotboll, anfallsspel januari och februari. Tisdag o torsdag inriktning fys, men även en del fotboll naturligtvis. Lördag delar vi truppen, hälften är ute och har specialinriktad fotbollsträning, hälften kör styrka inne. Sedan äter vi innan vi går till pass 2. Vi följer samma mönster fram till seriestart. Första träningsmatchen är 3 februari då vi möter Qviding.

Vi har anmält oss till DM. Vi spelar februari och mars i en enkelserie mot Gilleby, Lysekils AIK och Munkedal. Bra, då får vi matcher för alla i truppen.

Spelartruppen innehåller idag ca 18 spelare, plus tre st som provspelar hos oss. Marcus Knutsen, Sixten Cederholm och Markus Svedin. Fotbollsutskottet har jobbat hårt under vintern och fått ihop en bra trupp inför säsongen.

Det känns som det jobbas hårt på alla fronter i klubben, inte minst spelarna och min enorma stötteapparat som jag vill presentera här. Lasse Halma assisterar mig, Anders Sundberg målvakts-tränare, Johnny Drottz fys-träning, Tommie Svedin material och Wenche Bye mat. Underbar grupp, vi har roligt tillsammans, men är seriösa också när det behövs! Trivseln i truppen är A och O för att få bra resultat! Gruppen är oerhört duktiga inom respektive specialområde. Jeff Bagby kommer också att ingå i gruppen i samband med matcherna som sjukvårdskunnig.

Välkomna upp att titta när vi preparerar oss inför säsongen. Vi startar 16.30 på vardagar. 10.00 lördagar.

Väl mött!
L-O Mattsson

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail