Rafflande avslutning gav LSK tre poäng!

Återigen bjöd Skarsjövallen upp till fina förutsättningar och det var ett revanschsuget hemmalag som kom till spel. LSK inledde med en väldigt aggressiv press och det gjorde gav utdelning. Efter en frispark från Johan Brannefalk dök Aniekpeno Udoh upp och nickade in 1-0, redan efter några minuters spel. LSK fortsatte framåt och skapade mer framåt, men några mer mål skulle det inte bli för hemmalaget i första halvlek.

I andra halvleken s…pelade bortalaget upp sig och LSK fick verkligen kämpa mot ett spelskickligt Kristianstad. Ändå skapade inte bortalaget speciellt mycket vasst framåt förrän man i slutkvarten lyckas få in en kvittering, fram till 1-1. LSK forcerade därefter framåt för att nå ett ledningsmål. I slutminuten lyckas Udoh få bollen i ribban och på den efterföljande returen skjuter Murbeck på en motspelares arm, vilket gör att domaren dömer straff. Fram kliver den alltid iskalla Edin Øy fram och sätter bollen i nät – 2-1! Det betydde också segermålet och en rafflande avslutning av matchen.

Oerhört skönt att vi får med oss ett segermål i slutminuten mot ett spelskickligt Kristianstad. Nu ångar vi på! Härnäst väntar Assyriska på bortaplan nästa lördag. Då hoppas vi på ytterligare en seger!