Trebackslinje: Alexander Mellqvist, Jonathan Gustafsson, Roger Thompson
Mittfält: Filip Karlin, Alexandar Kitic, Niclas Holgersson, Gustaf Hallberg, Hampus Dahlqvist
Anfall: Sixten Cederholm, Victor Mollapolci

Luke Adams bytte av Alexander Mellqvist i paus och Linus Dahl kom in i slutet i stället för Filip Karlin som fick en lättare sträckning.

En match som i stora delar påminde om lördagens match. LSK skapade massor av chanser och brände alla i första halvlek. Lite på grund av oskärpa, lite på grund av en svårbemästrad plan och lite på grund av en mycket bra målvakt i Skoftebyn.

I andra halvlek lyckades vi spräcka målnollan genom Victor Mollapolci. Lite turligt via ett försvararben som gjorde att målvakten blev ställd. Men i övrigt ett snyggt mål som började med en utspark från Nino och fortsatte med en nickskarv från Sixten Cederholm som friställde Molla.

2 – 0 kom i slutet av matchen genom Niclas Holgersson. Fint förarbete av Victor Mollapolci gjorde att Niclas enkelt kunde placera in bollen till höger om målvakten. Vi hade ytterligare några bra chanser, men Skoftebyns målvakt var nog planens bästa spelare och höll nere siffrorna till 2 – 0.

Stabilt försvarsspel, åter igen. Vad jag kommer ihåg hade Skoftebyn bara ett riktigt farligt avslut mot oss.Men då visade Nino klass och räddade till hörna. Kitic styrde och ställde på mitten. Både Molla och Sixten pigga framåt och skapade massor av chanser.

Nästa träningsmatch är redan på lördag 13:00 då vi möter Vänersborgs IF på konstgräset på Skarsjövallen.