Målrikt genrep

Lindberg visade fin målform i genrepet. FOTO: LSK FANS

Genrepet inför seriestarten för LSK:s herrar gick av stapeln på Undavallen mot hungriga nykomlingen i Division 2, Herrestads AIF.

LSK skulle få en bra inledning på matchen. Oskar Lindberg satte 0-1 direkt. Otto Ingham fick också med sig en straff, som han själv lade men där HAIF-målvakten gjorde en fin räddning. Därefter väntade en mindre bra period av gästerna och hemmalaget kunde då också kvittera till 1-1. LSK skulle återta ledningen efter kombinationsspel av Ingham och Martinsson kunde Lindberg via inspel från kanten sätta 1-2. Innan första halvlek hade högerkanten återigen levererat och hittat Lindberg – som med sitt tredje mål satte dit 1-3.

I andra halvlek tilldömdes de grönvita återigen straff när Ingham var i farten igen. Denna gång klev ”farsan” Martinsson fram och satte dit 1-4. Repliken från de svartvita kom relativt omgående efter en djupledsboll och snyggt spel, fram till 2-4. Båda lagen är därefter nära att utöka målproduktionen och till slut blev det också ett LSK-mål. Henriksson passade ut till Martinsson som slog inlägg mot bortre stolpen där Lamin dök upp och satte dit bollen, fram till slutresultatet 2-5.

Tack till alla LSK:are som kom och stöttade oss idag! Härnäst väntar en seriepremiären borta mot Lindome nästa lördag 2/4. Se till att boka din plats i supporterbussen – se mer här. Väl mött.