LSK vidare till DM-semifinal.

LSK var direktkvalificerade till DM-kvartsfinal mot Div. 4-laget Herrestads AIF, som börjat seriespelet starkt och går för ett avancemang. LSK å sin sida hade roterat friskt i laget sedan derbymatchen – bland annat tog Robin Wallinder plats i målet.

LSK startade på bästa sätt genom att Linus Dahl gav LSK ledningen redan i den inledande minuten. LSK kontrollerade matchen, men HAIF kom med friska kontringar och Wallinder fick avvärja ett par gånger. Innan halvtidsvilan kunde Aniekpeno Udoh utöka till 0-2. I andra halvlek gjorde samma man även 0-3. LSK hade ett par fina lägen till och ett långskott tog i ribban och ner, vilket såg misstänksamt ut som bollen var inne. Hursomhelst skulle ett ytterligare mål komma i slutskedet när Niclas Holgersson kunde göra slutresultatet 0-4!

I och med segern avancerar LSK vidare till semifinal, där segraren i kvartsfinalen mellan Kungshamns IF och Grebbestads IF väntar. Härnäst väntar hemmamatch mot Kristianstad på lördag. Väl mött då.