Kryss i genrepet

Jesper Zetterlund gjorde LSK:s mål i genrepet. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK:s herrar ställdes mot Grebbestad i genrepet inför nästa helgs seriepremiär borta mot Oskarshamn.

I dagens motståndarlag var det fyra bekanta ansikten i form av de tidigare LSK-spelarna Bergman, Kadura, Adebahr och Henriksson. Annars var det inte mycket att rapportera från den första halvleken som slutade mållös. Närmast ett mål var JT Kamara med ett stolpskott.

I inledningen av andra halvlek kom så matchens första mål – dessvärre var det gästerna som tog ledningen fram till 0-1. Repliken kom strax därpå när Kamara hittade fram till Jesper Zetterlund som satte dit kvitteringen, 1-1. Några fler nätrassel blev det inte utan matchen och genrepet slutade oavgjort.

Härnäst väntar alltså seriepremiären borta mot Oskarshamn nästa lördag, Påskafton. Väl mött.