Kamp och kämparanda blev ”bara” en poäng.

Långt ifrån sommarvarmt, men annars fina förutsättningar på Skarsjövallen. Nåväl, strömavbrott gjorde att spelarna och domarna fick byta om i sken av stearinljus och ”Speaker-Fille” fick damma av sin gamla megafon.

Trots den uteblivna kraften från elen så hade LSK kraft och ledningsmålet skulle inte dröja. Efter inspel i mitten dundrade Jesper Westermark in 1-0, från nära håll! Matchen präglades enorm kamp och väldigt tufft spel. Ändå stod LSK upp bra och Utsikten skapade inte speciellt mycket. Istället var vi nära att anteckna 2-0 efter att Jakob ”Pangen” Olsson stått för ett enormt skott som tog i överliggaren och ner. Dock utan utdelning.

Precis i inledningen av andra halvlek tilldömdes Utsikten straff, vilket resulterade i mål – 1-1. Matchen fortsatte att vara en jämn kamp mellan två enormt segersugna lag. I mitten av andra halvlek blir en tilltrasslad situation och Jesper Westermark vinner en nickduell till sig och forcerar in bollen – 2-1! Därefter fortsätter en kamp och väldigt irriterat. Ändå är det LSK som skapat mest och närmar sig ett tredje mål. Istället kvitterar Utsikten genom matchens sista spark. Oerhört surt!

Bara att ladda om. Härnäst väntar en tuff bortamatch mot Värnamo på söndag. Väl mött.