Ingen utdelning på Thordéngården

Erik Westgärds i LSK-målet fick bekänna färg i kvällens match. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK:s herrar ställdes inför fjärde träningsmatchen på måndagskvällen, borta mot IK Oddevold.

Hemmalaget tog greppet om matchen, men LSK stod upp bra långa stunder – dock utan att skapa något offensivt. Det såg länge ut att bli mållöst när lagens skulle gå in för halvtidsvila, men Oddevold lyckades ta ledningen med 1-0, via ett snabbt avslut, strax före paus.

I inledningen av andra halvlek satte hemmalaget en massiv press och LSK fick freda sitt mål flera gånger om. Bland annat gjorde LSK-målvakten Erik Westgärds en fantomräddning av högsta klass. Dessvärre fick Oddevold strax därpå utdelningen och kunde göra 2-0 från nära håll. Efter den massiva pressen kunde LSK komma upp mer och mer, där Filip Ambroz har ett bra avslut som sånär kan nå en reducering. Istället kan Oddevold sätta spiken i kistan genom att sätta dit slutresultatet 3-0 på straff.

Nya tag på fredag borta när Ahlafors väntar i nästa träningsmatch. Väl mött.