Erik Westermark är klar för Ljungskile SK – lämnar GAIS för LSK

Herrlaget kan nu presentera nästa nyförvärv i form av mittfältaren Erik Westermark. Westermark kommer senast från spel i Superettan med GAIS och har dessförinnan även representerat bland annat Utsiktens BK.

Erik Westermark, snart 27 år, är nästa nyförvärv att ansluta till LSK:s Herrlag. Mittfältaren kommer alltså senast från en lyckad sejour i GAIS (2017-2018) där de grönsvarta gärna ville behålla den hårt arbetande dynamon. Dessförinnan representerade han seriekollegan Utsiktens BK i Division 1 (2016). Westermarks karriär har däremot varit annorlunda. Via spel i Division 6 i Bokedalen till Division 5 och Olskroken, för att sedan landa hemma i moderklubben Sävedalen (Division 3). Sejouren blev däremot inte långvarig förrän han kommande säsong gick vidare till Utsikten och alltså sedermera GAIS.

LSK är oerhört glada att vi 2019 ser Erik i den gröna tröjan! Det är en spelare som kommer vara en viktig pusselbit i lagbygget inför årets säsong. Erik är användbar på det centrala mittfältet, men har även erfarenhet av spel som försvarare..

”Erik är en grym kille som man gärna vill ha med i ett lagbygge för hans egenskaper både som person och spelare” Så säger huvudtränaren Bosko Orovic på GAIS hemsida om nyheten att Erik Westermark lämnar GAIS.

Kommentar från LSK:s Huvudtränare, Jörgen Wålemark:
”Det är en glad Jörgen Wålemark som meddelar att Erik Westermark lämnar Göteborgsklubben och nu är klar för Ljungskile SK istället. ”Jag har följt Erik som spelare under flera år och det är en väldigt bra spelare. Han kan användas på många olika positioner på planen och han är en fantastisk lagspelare.” 

Varmt välkommen till LSK!

Intervju kommer inom kort!

Erik Westermark i Utsiktens tröja i en match mot LSK under 2016. FOTO: M. Norrby.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail