En skön LSK-trea!

Martinsson, Henriksson och Dobrijevic fick återigen jubla. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK var revanschsugna inför mötet mot klassiska Åtvidabergs FF, men skulle man få ut det även på planen? Det skulle visa sig i dagens match på Skarsjövallen.

För i första halvlek så kopplade LSK greppet om matchen, där man kom runt på kanterna och hade flertalet chanser. Ledningsmålet skulle också komma efter dryga 20 minuters spel. Efter en hörna dök bollen ned framför pannan på Fredrik Martinsson, som nickade in sitt första LSK-mål, fram till 1-0. LSK hade chansen att utöka ledningen, men resultatet stod sig fram till halvtidspaus.

I andra halvlek blev LSK mer rädda om poängen och Åtvidaberg jämnade ut spelet. Trots det så skulle LSK göra 2-0. En ny hörna där Ilir Berisha kom högst och nickade bollen mot mål och där Anton Henriksson petade in bollen (igen?). Oklart vem som först fick in bollen, men det viktiga var att det blev 2-0. Åtvidaberg fick nerv i matchen med fem minuter kvar genom att göra 2-1, men närmare än så kom inte östgötarna utan LSK kunde bärga en skön trea!

Härnäst väntar bortamatch mot Skövde AIK nästa lördag den 4/9. Väl mött.