Debutanterna bakom premiärsegern

Jonathan Liljedahl gratuleras efter sitt ledningsmål. FOTO: P. Stenbaek.

Första matchen för året för herrarna utspelade sig på Skarsjövallen. För motståndet stod seriekollegan FC Trollhättan, som redan spelat ett flertal träningsmatcher hittills.

Inför drygt 120 spännande själar som ringlades runt Skarsjövallens konstgräsplan så blev det en småtrevlig fotboll där LSK även kunde ta ledningen. Nyförvärvet Jonathan Liljedahl tog emot bollen och drog in 1-0 på volley! FCT hade annars ett par farliga anfall, men närmare stolpskott och träff i överliggaren kom inte Trollhättelaget.

Till andra halvlek bytte LSK ut i princip hela laget och in kom bland annat två unga spelare från U17-laget plus unge målvakten Noel Hermansson. FCT:s kvittering som hängde lite i luften i första halvlek kom så i inledningen av andra halvlek, fram till 1-1. Repliken från LSK kom snabbt. Provspelaren Mohammed Jatta gick fram och drog till ett stenhårt skott fram till 2-1! LSK försvarade sig sedan väl och höll undan fram till seger.

En skön inledning på försäsongsmatcherna! Redan på måndag kl: 17.00 väntar nästa match, borta mot IFK Göteborg på Bravida Arena. Väl mött.