Bollen ville inte in…

Johannes Vall och LSK var nära en seger, men bollen ville inte in. FOTO: T. Åberg.

Skarsjövallen inbjöd till en höstlig skrud med en tungsprungen matta, när gästande Umeå kom på besök.

När väl matchen var igång bjöds det på ett glatt underlag där gästerna inledde bäst. Efterhand gästade LSK ut spelet. Innan 20 minuter gått av matchen så fick Umeå en man utvisad, vilket givetvis påverkade matchen. Inte minst blev det irriterat och emellanåt fult spel. I mitten av första halvlek får Linus Dahl friläge, efter fint kombinationsspel av LSK, men avslutet gick dessvärre rakt på målvakten. Ett mål skulle till slut falla. Efter tumult i Umeås kunde en LSK-spelare raka in bollen, men dessvärre dömde domarteamet bort målet för offside. Första halvlek slutar därmed mållöst, 0-0.

I andra halvlek tog LSK över totalt. Med stort spelövertag sågade sig hemmalaget igenom gång på gång. Det skapades även fina chanser där bollen ett flertal gånger dansade på mållinjen, men bollen ville inte in. Det var verkligen en omöjlighet att få in bollen för LSK försökte på alla möjliga vis. LSK lyckas verkligen inte få in bollen och det gör att matchen slutar mållöst, 0-0, i en match som de grönvita verkligen var värda att vinna.

Härnäst väntar bortamatch mot Trelleborg, nästa söndag.