Målvakten klar för en ny säsong!


Förlängningarna fortsätter och nu är det klart med ytterligare en målvakt. Yrsa Sjöstrand fortsätter att konkurrera om målvaktsspaden med Linn Borg. 

Inför årets säsong så var en av de första nyförvärven Yrsa Sjöstrand. En målvakt som närmast kom från moderklubben Herrestads AIF. Det har varit tuff konkurrens under året med Linn Borg – en konkurrens som alltså fortsätter 2021, i Division 1. Konkurrensen har gjort att Sjöstrand fått kriga på i det tysta, men gjort det bra i de matcher hon fått chansen – bland annat DM-finalen tidigare i höstas. 19-åringen har även gjort stabila insatser i U-laget, en viktig matchning för att hon ska fortsätta utvecklas.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Yrsa gör det väldigt bra trots att hon inte spelat mycket i A-laget. På träningar och matcherna i U-laget visar Yrsa att hon vill bli bättre och bättre hela tiden. Något som är kul att se och kommer förhoppningsvis skörda framgång.

LSK är glada att målvakten fortsätter hos oss och ser fram emot att Yrsa tar flera steg framåt i sin utveckling under säsongen.


TRUPPEN 2021:
✍???? Alice Nilsson
✍???? Sara Mattsson
✍???? Anni Mattsson
✍???? Julia Bie Karlsson
✍???? Linn Borg
✍???? Ida Wallenius
✍???? Amanda Gustavsson
✍???? Julia Ringmark
✍???? Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail