Inbjudan till seriestarten 20 augusti

Du har säkert inte missat att LSK avslutade starkt innan sommaruppehållet – den 20 augusti startar vi upp igen med hemmamatch mot Husqvarna FF för att jobba oss upp i tabellen under hösten!

 

Välkommen till nätverksträff och ”uppsnack” innan match på Lyckorna Brygga kl 1700 på matchdagen . Vi äter också en gemensam måltid – en Bryggans Burgaresom Krögare – Björn Andersson serverar (din kostnad 150:- öl, vin tillkommer)

 

Du har sannolikt heller inte missat att Jörgen Wålemark har tagit över laget som vår huvudtränare. Han gästar oss och berättar om läget i laget, målsättning för hösten och i allmänhet hur han kommer att medverka till LSKs´utveckling

Karin Carlsson – Bohusläningens Sportchef kommer också att medverka. Hon berättar hur hon arbetar som sportjournalist för att ge oss läsare nyheter som vi inte annars skulle få tag i.

Kort sagt en intressant ”meny” före matchen innan vi åker upp till Skarsjövallen för avspark 1900.

Vi behöver Din anmälan senast den 15 augusti – det gör du genom att anmäla dig här – med antal personer som kommer m.m.

Har du någon fråga kring träffen – ring Gunnar Carlsson 0704 202840 – eller kontakta honom genom att svara på detta mail.

Varmt Välkommen till säsongstarten!
Ljungskile Sport Klubb
Club LSK & Partners

PS Vi kan erbjuda skjuts från Lyckorna Brygga upp till Skarsjövallen när det blir dags. Om du vill åka med fyll i detta i svarsformuläret . DS

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail