Club LSK träff på Lyckorna Brygga

Inför höstsäsongens första hemmamatch mot Husqvarna samlades drygt 20 Club LSK partners med gäster på på Lyckorna Brygga. Krögare Björn Andersson hade välvilligt öppnat restaurangen för oss för denna träff.

Givetvis var gästerna spända på att få höra Jörgen Wålemarks syn på Herrlagets utveckling på kort och lite längre sikt. Jörgen intervjuades av Karin Carlsson – sportchef på Bohusläningen och vi fick ta del av en mycket motiverad Jörgen att medverka till att utveckla laget på kort och lång sikt. Han utvecklade även den speciella känsla och drivkraft han har för laget och  att kunna bidra till LSK:s utveckling .
När vi serverats husets Lyckorna burgare berättade Karin Carlsson hur hon arbetar som journalist och speciellt idrottsjournalist. En nyhet för många av oss är att Karin även arbetat som kriminalreporter på Bohusläningen. Speciellt diskuterade hon dagens nya mediasituation där vår traditionella media har stark konkurrens av sociala media inklusive idrottsklubbarnas egen kanaler om läsarnas gunst – en ny och snabb utveckling som måste hanteras.
I en frågestund fick hon också frågor om medias roll att driva idrottens roll i ett kommunalpolitiskt perspektiv .
Tack till alla gäster för ert intresse och engagemang!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail