Välkommen till LSK, Haidar Omar!

Han är 21 år, men har redan varit ordinarie i Division 2 i två säsonger. Nu är det klart att Haidar Omar skrivit på ett 2-årsavtal med LSK.

Haidar Omar föddes i juni 2002. Trots sin ringa ålder så har han spelat seniorfotboll de senaste tre säsongerna. Det var dock i Hogstorps IF det inleddes, där han också fick speltid i Division 6 och 7. Resan fortsatte sedan till ungdomsverksamheten i IK Oddevold ett par år innan han som 17-åring tog steget till IFK Uddevallas Division 3-lag. Trots en förkortad säsong 2020 fick han värdefull speltid, vilket året därpå tog honom till Herrestads AIF. Säsongen 2021 var Omar med och tog upp HAIF i Division 2, där han fick chansen i 18 matcher från start och 7 mål. Debutåret i Division 2 var även det lyckat, där den spelskicklige mittfältaren gjorde 6 mål på 19 startade matcher. Under 2023 fortsatte Haidar Omar göra fina framträdanden i HAIF och svarade för 20 starter och 4 mål under året. Mittfältaren ligger förövrigt bakom många mål med en rad framspelningar som leder fram till mål. Nu hoppas vi att det leder fram till fler poäng i den grönvita tröjan, då Haidar Omar skrivit på ett 2-årsavtal med LSK.

– Omar är en spelare som vi har följt under flera års tid. Han har sina styrkor i sitt passningsspel och spelförståelse. Vi är väldigt glada över att Omar har valt att fortsätta sin karriär i Ljungskile SK, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

Vi hälsar Haidar Omar varmt välkommen till LSK!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail