Stark seger mot Jitex!

Dubbla matcher väntade denna helg för damerna. Först ut väntade Elitettanlaget Jitex på Åbyvallen.

Hemmalaget inledde bäst, men LSK kom snabbt in i det och fick övertaget. Genom ett hörnmål av Ellica Andersson och ett straffmål av Amelia Hallberg klev man fram till ledning med 0-2. Innan pausvilan kunde Tilda Magnusson Tell utöka till 0-3!

Jitex inledde även andra halvlek bra, men det var Magnusson Tell som utökade istället. Hemmalaget kom därefter tillbaka och kunde reducera två gånger om, till 1-4 och 2-4. Skulle Jitex komma tillbaka? Svaret hade Tilda Magnusson Tell. Anfallaren gjorde nämligen det hon är allra bäst på – mål! 2-5 kom i slutskedet av matchen och därefter kunde hon spela fram Saga Fredgren som satte dit spiken i kistan, fram till slutresultatet 2-6!

En mycket stark insats av hela laget mot ett bra motstånd i Jitex! Nu ångar vi på – härnäst väntar Qviding redan imorgon på Skarsjövallen. Väl mött.

Målskyttarna Ellica Andersson, Saga Fredgren, Tilda Magnusson Tell (3) och Amelia Hallberg.
Saga Fredgren på språng. FOTO: P. Stenbaek.
Tremålsskytten Tilda Magnusson Tell. FOTO: P. Stenbaek.
Ellica Andersson, Emilia Löfström och Amanda Rees Fager. FOTO: P. Stenbaek.