Stark insats gav serieseger för F18

Guldhattar, glädje och serieseger för F18.
På den nylagda konstgräsplanen på Grohedsvallen kunde i onsdags vårt F18 säkra seriesegern genom seger mot IK Rössö.
Vi startade matchen väldigt bra i en kraftig motvind och kunde efter 10 minuter ta ledningen genom ett fint avslut från kanten av Emilia Andersson. Efter det släppte vi tyvärr in Rössö i matchen genom lite för många bolltapp och blev för bekväma i det defensiva.

På bara 15 minuter hade vi tappat ledningen och hamnat i underläge med 2-1. Stressen och frustrationen i laget var uppenbar, men som vanligt kämpade hela laget på och försökte hitta tillbaka till sitt vanliga spel. Efter cirka 30 minuter kunde Felicia Hallberg trycka in en kvittering som stod sig fram till halvlek.

I halvlek pratade vi om att pressa högre, springa mer och försöka komma runt på kanterna och sedan få in bollen i boxen. Medvinden i andra halvlek hjälpa oss att med den höga pressen och spelet blev bättre direkt. Efter några ramträffar kunde vi efter 66 minuter ta ledning genom Felicia Hallberg. Laget fick ytterligare energi och fortsatte pressa högt. Matchen avslutades väldigt stabilt och genom ett hattrick av Saga Harr kunde slutsiffrorna skrivas till 6-2 och seriesegern var säkrad. Bra insats från hela laget och extra tack till Linnea Jensen, Alice Nilsson, Felica Hallberg, Andrea Lambertsen samt Leia Sällström som kunde hjälpa oss att få ihop ett lag denna gång.