Sol, sommarland och silver i Sunne

Laget som gjorde en grym prestation i Sunne.

Sista helgen i juni åkte F09 med förstärkning från F10 och Dam-U till Sunne för att avsluta vårsäsongen med Sunne Sommarland Cup.

Med proppfulla bilar och en osäker väderprognos bar färden 3 timmar norrut till Sunne på fredagsmorgonen. Väl incheckade på Östra skolan blev det en promenad ner på stan och lunch tillsammans.

På kvällen väntade två matcher på Fryxellska IP:s soliga och blåsiga konstgräsplan. Nöjda efter 2 vinster och framförallt en otrolig vändning i andra matchen blev det middag och kväll. En hel del godis (!) slank ner innan släckning.

På lördagens schema var det endast en match inbokad, för efter kl: 12 badar alla som är med på cupen på Sunne sommarland! Dagen bjöd på finfint väder och efter några timmar var alla nöjda och slappade i klassrummet som var vårt under denna cuphelg. Dagen avslutades tillsammans med lekar och massa skratt.

Sista dagen bjöd på lite regn på perfekt gräs och efter två spännande matcher fick vi med oss silverbucklan hem då vi slutade på andraplats i A-finalen!

Riktigt starkt jobbat av tjejerna, som endast släppte in två mål (!) på hela cupen! Nu hoppas vi på soliga dagar innan det blir dags för Eskilscupen i augusti!

Vid pennan,
Erik Andersson, ledare F09

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail