Seger i årets första match!

Amelia Hallberg fick återigen göra segermålet mot Lödöse Nygård, precis som i höstas. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK fick äntligen dra igång försäsongsmatcherna denna soliga lördag. Full fart redan i första matchen när seriekollegan Lödöse Nygård gästade Skarsjövallen.

LSK fick en fin start och tog ledningen tidigt genom Ida Wallenius i 12:e minuten, framspelad av Amelia Hallberg. De grönvita behöll också ledningen fram till halvtidspausen.

I andra halvlek kom gästerna in i matchen och kunde kvittera i 60:e minuten. Det såg också länge ut som att matchen skulle sluta oavgjort, men ett av födelsedagsbarnen (grattis till Felicia och Amelia Hallberg på 17-årsdagen) skulle se till att den grönvita segerflaggan skulle vaja i vårvinden. I den 89:e minuten gjorde nämligen LSK:s nummer 23, Amelia Hallberg, 2-1 – vilket även blev slutresultatet. En skön start på säsongen för laget, som matchade en trupp på 19 spelare. Nu är vi igång!

Stort tack alla som var på plats i solskenet på Skarsjövallen idag. Härnäst väntar DM-match mot Stenungsund, tisdagen den 21/2. Väl mött.