Rössös och LSK:s ordförande hoppas på folkfest!

Karl Fors och Kristina Geers hoppas på en spännande derbymatch inför storpublik.

På lördag är det äntligen dags för ett hett spännande derby på Skarsjövallen mellan LSK och IK Rössö. Nu uppmanar båda klubbarnas respektive ordförande att heja fram lagen på plats och på så vis skapa en härlig inramning till derbymatchen.

Det närmar sig lördag och den spännande derbymatchen mellan LSK och IK Rössö. Både Rössös ordförande Karl Fors och LSK:s ordförande Kristina Geers är laddade inför matchen och hoppas verkligen att det blir en riktig publikfest.

– Vi ser fram emot helgens derby och räknar med en tuff match i den tidiga seriefinalen! Nu är det läge för revansch från förra årets match på Skarsjövallen och förhoppningsvis 3 poäng för IK Rössö, säger Rössös ordförande Karl Fors.

– Äntligen är det dags för en riktig folkfest på Skarsjövallen! Förra årets hemmaderby var fantastiskt spännande med en härlig inramning – och vi hoppas att ännu fler sluter upp och skapar en riktig publikfest i seriefinalen mellan två bra lag. Självklart hoppas jag på en repris av förra årets derby som innehöll dramatik, spänning och inte minst en LSK-seger, säger en förväntansfull LSK-ordförande i Kristina Geers.

Varmt välkomna till lördagens derby, kl: 12.00, på Skarsjövallen!


OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail