Panos gör comeback i LSK… som spelare!

År 1996 gick överraskande Ljungskile SK upp i Allsvenskan. Ekonomin i föreningen var ostabil och Panos Papadopoulos gick året därpå in som huvudsponsor så att klubben kunde spela kvar. Laget bytte namn till Panos Ljungskile och det känslostarka förhållandet mellan Panos och Ljungskile varade i ca tio år.

Det har nu gått 20 år sedan dess. Nu 2017 är Panos tillbaka i Ljungskile och denna gång skall han även spela. Panos har alltid varit duktig på fotboll och spelade mycket när han var yngre. Han var framförallt duktig på frisparkar och straffar. Nu ser han möjligheten att få ännu en dröm att gå uppfyllelse.

”Jag har alltid älskat fotboll och detta är en dröm som nu går i uppfyllelse. Jag kommer framförallt att göra inhopp, jag har en vass vänster och högerfot och har alltid varit duktig på frisparkar och straffar.”
– Panos Papadopoulos

LSKs ordförande Erland Holmdahl och klubbchef Hannes Stiller är väldigt glada över att ha Panos tillbaka och målet är nu att laget inom kort skall ta sig tillbaka till Allsvenskan.

”Vi hoppas ju att Panos skall vara en förstärkning. Senast så nöjde han sig med goda råd vid sidan om men nu vill han gärna spela. Något inhopp kommer det säkert att bli!”
– Erland Holmdahl

Panos kommer att vara spelklar till seriepremiären mot Utsikten den 17 april kl. 17.00 på Skarsjövallen. Panos har sedan ca två månader tillbaka varit med på träningarna för att spela ihop sig med sina nya lagkamrater.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail