Övertygande seger i Division 4

Laget som bjöd på målfest på Skarsjövallen.

Efter den trista förlusten senast mot Vallen så var det ett taggat gäng som skulle ställas mot Orust på Skarsjövallen. Det bjöds inte bara på målfest, utan både comeback och debut.

Tränaren, Jessica Hallberg, summerar matchen:
Detta var spelmässigt den bästa match av vårt gröna gäng. Vill höja vårt unga innermittfält med Lisa Henriksson(-07), Felicia Hallberg(-06) och Emma Ringmark(-06) som gjorde ett kanonjobb tillsammans och gjorde det svårt för Orust att komma till några farliga lägen. Alice Björnsson blev 4-målsskytt, Felicia Hallberg dundrade in ett mål från långt håll otagbart för målvakten och dessutom ett mål av Nathalie Gustafsson.

Comeback för Amanda Rees Fager.

Magiskt denna kväll var också att Amanda Rees Fager gjorde comeback efter sin korsbandsskada som hon drog på sig förra året under försäsongen (11 månader sedan hon opererade sig). Amanda spelade cirka 25 minuter som mittback och gjorde det med bravur. En annan häftig sak var att Felicia Björk (född -09) som gjorde debut i seniorsammanhang och som till vardags spelar 9-mot-9-fotboll. Hon kom in här och tar för sig på ett positivt sätt.

Härnäst väntar bortamatch, mot IK Rössö, på onsdag 7/6. Väl mött då.

Matchfakta


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail