Onsdagsderby på Skarsjövallen

Grönskan frodas upp i backarna upp till Skarsjövallen. Vitsipporna kantas utmed dikerna och påminner oss om de finaste färger vi har – grönt och vitt. Det är också en tid där vi behöver din granne, din moster och självklart dig på plats. Vi behöver alla på plats för att vi tillsammans ska ta tre viktiga poäng!

Det har gått tungt för LSK:s herrlag i inledningen av säsongen. Oturliga skador, avstängningar och mycket stolpe ut. Det går att skylla ifrån sig hur mycket som helst, men samtidigt gäller det att ta sig an utmaningarna och göra jobbet både utanför och på plan. Stöttningen från publik och supportrar är väldigt betydelsefull och därför uppmanar vi verkligen alla att sluta upp och stå bakom laget – på plats på Skarsjövallen.

Portarna till Skarsjövallen slår upp kl: 18.00 för trestadsderby mot Vänersborgs IF – och då vi hoppas vi att just du finns på plats.

OBS!
Det är vägarbete vid Rosenvägen, i Hällebacken, så välj gärna vägen upp via Ljungskileskolan.

Matchvärd

Kiosker, grill och serveringstält
Alla är varmt välkomna till våra kiosker, grillen och vårt stora fina serveringstält. Vi har allt för hela familjen så ni kan ladda upp på plats inför matchen, från kl: 18.00.

⚽️ LSK Herr – Vänersborgs IF
Matchstart onsdag 17/5, kl: 19:00 på Skarsjövallen

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats för att heja fram vårt grönvita lag!

BILJETTER
OBS! Kom i god tid och köp din matchbiljett här: https://lsk.ebiljett.nu
Vi hjälper dig på plats om du behöver hjälp med biljettköpet.

LÄS MER:
> Erik Lund Fahlén inför matchen
> David Thylén inför hemmacomebacken

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail