LSK-dominans utan utdelning

Solen sken, men LSK-målen uteblev denna söndag. FOTO: P. Stenbaek.

Tillbaka på Skarsjövallen och i vårsolen tog herrarna emot Ängelholm.

Första halvlek inleddes med ett spelövertag för LSK:s del, där kreativa aktioner av framförallt Pontus Olsson på vänsterkanten och JT Kamara bidrog i offensiven. De grönvita kom fram ett par gånger, men de vassa avsluten saknades. Istället var det Ängelholm som via kontringar skapade chanser som Kees Sims i LSK-målet fick agera på. Det var just på en kontring i 28:e minuten som Ängelholm kunde ta ledningen på, fram till 0-1. LSK försökte nå en kvittering men fick inte riktigt till det i slutändan.

I andra halvlek var det fortsatt LSK-dominans och det närmade sig när hemmalaget gick framåt. Energinivån och tempot gick efterhand ner och det blev ett ställningskrig istället för en forcering för en kvittering. Mot slutet kom ändå LSK framåt allt mer men den sista passningen eller avslutet gick i stöpet. Trots ett stort spelövertag så lyckades inte LSK få in bollen, utan Ängelholm kan vinna med matchens enda mål – fram till slutresultatet 0-1.

Tack till alla er som hejade fram oss på plats. Härnäst väntar ny hemmamatch på Skarsjövallen mot Ariana FC nästa söndag. Väl mött.