Härlig seger mot Lödöse Nygård!

Det strålande segergänget.

Mötena mot Lödöse Nygård brukar vara tuffa och jämna matcher. Söndagens match skulle inte bli något undantag.

I första halvleken kunde LSK ta kommandot genom att göra 1-0. I den 20 matchminuten kunde nämligen Amelia Hallberg sätta dit ledningsmålet på hörna. LSK utökade sedan ledningen till 2-0 strax innan halvtidspausen. Denna gång var det Ida Stolt Hermansson som i den 41:a minuten utökade ledningen.

I andra halvlek stod sig ledningen och det var en kamp där gästerna försökte komma in i matchen genom att reducera, men Lödöse Nygård hade svårt att få in bollen. Det dröjde till att matchuret passerat 90 minuter. Då fick LNIK straff och kunde reducera till 2-1, men närmare än så kom inte gästerna. Istället kunde LSK ta en härlig och viktig seger!

I och med segern kommer LSK ett rejält steg närmare att säkra kontraktet till nästa års Division 1-säsong, med två omgångar kvar.

Tack alla som hejade fram oss på plats idag. Härnäst väntar en bortamatch mot IS Halmia nästa lördag 21/10. Väl mött.