Glädje, skratt, mat och padel

Damlaget hade en härlig lördag som startade på Ljungskile Padel och fortsatte sedan med en trevlig sammankomst på Skarsjövallen.

Matchfri helg gjordes om till en fantastisk dag för Damlaget under lördagen när laget samlades för padel och andra lagaktiviteter.

Den sista helgen på länge som inte innebär match väntade i helgen som var för Damlaget. Men för att bygga framgångsrika lag så behövs ibland andra aktiviteter som stärker banden mellan spelarna och att laget kommer ihop som grupp. Därför var det allt annat än fotboll som stod på tapeten under lördagen.

Laget inledde med två timmar padel på Ljungskile Padel. Den ständigt pigga och fräscha Anders Carlsson tog emot laget och höll i trådarna, vilket var väldigt uppskattat. Det var väldigt lyckat med mycket skratt och bus. Man behöver göra något annat än fotboll ibland, som sagt. Lova Fredgren tog hem hela rasket, medan Wilma Wester kom tvåa och Amelia Hallberg knep bronset. Det kan varmt rekommenderas att testa att spela padel på Ljungskile Padel.

Därefter fortsatte kvällen med mat, prisutdelningar och andra aktiviteter på Skarsjövallen. En lyckad dag för hela laget!

Stort tack Anders och Mathias Carlsson på Ljungskile Padel samt alla som roddade och styrde upp allt för en lyckad lördag!

Bilder från lördagen:

Louise Samuelsson, Tuva Janveden Mobrandt, Annie Andersson och padelrockaren Frida Lundh.
Prispallen: 1:a Lova Fredgren, 2:a Wilma Wester och 3:a Amelia Hallberg.
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail