Felicia redo att ta nya kliv i LSK 2023!

Felicia Hallberg fortsätter att utvecklas i LSK även 2023. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Inför årets säsong tog Felicia Hallberg plats i Damlagets trupp och hon har verkligen visat att hon vill fortsätta utvecklas. Nu är det klart att den ambitiösa anfallaren fortsätter i LSK även 2023!

Att som ung spelare vara träningsflitig är helt avgörande för att ta steg framåt och utvecklas. En som tagit sig till det är 16-åriga Felicia Hallberg, som tillsammans med sin syster Amelia är på plats flest gånger av alla spelare – 97 % i träningsnärvaro! Inte konstigt att utvecklingskurvan går stadigt uppåt för Felicia, som fått mer och mer speltid. Lita på att med den ambitiösa inställningen så kommer den unga talangen ta fortsätta kliv framåt och få mer chanser. Felicia Hallberg spelade 9 seriematcher, varav 3 från start, och stod även för ett mål, hemma mot Hallsberg, i Division 1 under 2022.

Nu är det klart att 16-åringen, fortsätter i LSK-tröjan säsongen 2023 – då vi får se mer av hennes träningsvilja och fortsatta utveckling.

– Kul när egna produkter får möjlighet att visa upp sig. Och när Felicia väl fick chansen så gjorde hon det väldigt bra. Hon utvecklas väldigt mycket hela tiden och vi hoppas att den positiva kurvan fortsätter peka uppåt hos oss då hon är klar för 2023, säger LSK-tränaren Joakim Jensen.

LSK är glada att Felicia Hallberg fortsätter och vi hälsar henne såklart varmt välkommen till en ny säsong hos oss!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail