Erik Lund Fahlén inför premiären

Erik Lund Fahlén ser fram emot söndagens premiärmatch. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Nedräkningen är mer eller mindre över. Seriepremiären är runt hörnet, samtidigt som våren dessvärre är långt bort och inte ens i sikte, så betyder det att LSK än en gång för inleda tävlingssäsongen med att flytta en hemmamatch till annan spelort. Nu är det en flytt 2 mil norrut och Fridhem i Uddevalla är inbokat för spel söndag 16.00.

Så här en dag innan premiären har jag mig friheten att tränga mig in till Erik Lund-Fahlén direkt efter lördagens träningspass. Och det är en förväntansfull tränare jag möter:
– Härligt att det drar igång på riktigt nu. Rent spontant vill jag säga att vi har en bra känsla i gruppen. Det är hungriga killar som alla längtar efter att få börja spela om poängen.

Vad säger du om förberedelserna inför seriestarten? Det har ju blivit en hel del snö de senaste veckorna.
– Jag tycker att förberedelserna i stort sett varit okay. Visst har vi, och säkert de andra lagen också, här i närområdet, haft problem med träningar och matcher tack vare snön, men det är som det är. Jag vill säga att vi har haft fint hjälp av de krafter som skottat och jobbat med planerna. Det har inte varit helt lätt för dom under de senaste veckorna.

Nu är det klassiska Åtvidabergs FF som väntar i premiären. Vad har du för kolla på dom?
– Lite har jag sett av dom på försäsongen. Jag har sett ett spelskickligt lag som ingen skall underskatta, ett lag som är bra på att rulla boll inom laget, och som har en del bra spetsspelare som vi måste se upp med.

Och hur ser det ut i LSK?
– Två spelare kan vi räkna bort till premiären i morgon. Det är Mirad ”Murre” Garza och det är JT Kamara. I den sistnämndes fall är det en del pappersarbete som skall bli klart.

Då så. Glöm inte att dra på er långrören, så ses vi på Fridhem. Söndag klockan 16.00 är det.

I Skarsjövallens innandömen,
Anders ”Melker” Antonsson


Din biljett köps endast online på lsk.ebiljett.nu

SE MER:
ℹ️ Premiären spelas på Fridhemsvallen
???? Biljettköp sker endast online


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail