Det är dags för premiär!

LSK:s herrlag har efter en kall och hård vinter gjort sig redo för seriepremiären. En premiär som går av stapeln på söndag på Fridhemsvallen i Uddevalla – mot klassiska Åtvidabergs FF.

LSK har varierade resultat och prestationer på försäsongen, men försäsong är som bekant alltid försäsong. När väl kulan är i luften från april och framåt så gäller något helt annat. Då är det förberedelser, inställning och kvalité som ska röras runt i grytan för att få till det bästa segerreceptet varje vecka. Laget hade visserligen många unga spelare redan förra året, men nu har det blivit ytterligare en föryngring – och det finns en stor hunger i truppen, inte bara för Matmor Wenches mat, utan även för att utvecklas och vinna fotbollsmatcher.

Klassiska Åtvidaberg har fått bygga nytt och ungt under ett par år, för att hitta Facit. Förra säsongen räddade man sig kvar tack vare ett sent segermål på Skarsjövallen. Om man lyckats hitta en stabilare grund i år återstår att se. Av försäsongsresultaten att döma har det blivit ett helt gäng jämna matcher med varierande resultat under nya huvudtränaren Anders Bååth. Bååth, som har en bakgrund som elitspelare och är fostrad i BP lär vilja spela en passningsorienterad fotboll likt den fotboll som han fostrats av i BP. Om det är vägvinnande återstår att se, men en premiär är alltid en premiär och där kan allt hända.

⚽️ Matchstart kl: 16:00 på Fridhemsvallen i Uddevalla 

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats idag för att heja fram vårt grönvita lag!

Let’s Stick Together!


Din biljett köps endast online på lsk.ebiljett.nu

SE MER:
???? Streama matchen
ℹ️ Premiären spelas på Fridhemsvallen
???? Biljettköp sker endast online


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail