Återigen 2-2 mot Olympic

Aulon Bitiqi hittade rätt två gånger om, men det räckte inte till seger. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Malmölaget BK Olympic kom till Skarsjövallen under lördagen för att ställas mot LSK. Matcherna lagen emellan brukar vara tighta (2-2 slutade vårmötet), så det var något som förväntades även under lördagens match lagen emellan.

Första halvleken inleddes olyckligt för LSK då gästerna från Malmö kunde ta ledningen  redan efter några minuter, fram till 0-1. Aulon Bitiqi skulle dock vända på steken. Först kvitterade anfallaren till 1-1 efter en framspelning från Abdallah Hussain. Innan halvtidsvilan gjorde han även 2-1. Denna gång efter en krossboll från JT Kamara som hittade Pontus Olsson på andra kanten – som i sin tur hittade Bitiqi som nickade in ledningsmålet. Det kunde också blivit halvtidsresultatet, men dessvärre kunde BK Olympic kvittera till 2-2 strax innan paus.

I andra halvleken var det fortsatt jämnt, men det var bud på mål åt båda håll. I mitten av andra halvleken kom också en jättechans för LSK. Filip Ambroz kom helt fri, men avslutet seglade över. Andra halvlek är trots allt relativt händelsefattig och det är först på övertid som det hettar till. Det blir gruff efter en situation i Olympics straffområde och det resulterar i ett rött kort till inbytte Marwin Leidewall och en spelare i Olympic. Det blir långa och många övertidsminutrar, där bortalaget försöker gå för ett segermål. Dock blir det inga fler mål denna lördag, utan matchen slutar 2-2.

Tack alla som hejade fram oss på plats idag! Härnäst väntar en spännande bortamatch på fredag 22/9 när vi gästar IK Oddevold på Rimnersvallen. Det är endast förköp som gäller till den matchen, så köp din biljett här. Väl mött.