Allt för laget även 2023, för Lundh!

Frida Lundh fortsätter att sätta laget före jaget även 2023. Arkivfoto: P. Stenbaek.

När nummer 5 är på planen gäller kamp, lungor och allt för laget. Vi har nu glädjen att meddela att Frida Lundh fortsätter att lägga ned ett enorm arbete för LSK  även under 2023!

Frida Lundh är spelaren som man vet vad man får. Det är alltid 100% lojalitet till laget – både på och vid sidan av planen. På planen kämpar hon otroligt hårt och ger sig aldrig. Samtidigt är Frida vid sidan av planen en viktig pusselbit i gruppen. Lundh spelade 16 seriematcher, varav 10 från start, och stod även noterad i målprotokollet vid två tillfällen. Merparten av de startade matcherna kom under höstsäsongen när LSK vann 9 av 10 matcher.

Säsongen 2023 väntar en ny säsong med LSK:s nummer 5 på planen. Lita på att Grohedfostrade Frida Lundh kommer vara laddad och redo för att springa, kämpa och göra allt för laget då! 2023 blir hennes 12 säsong i LSK-tröjan, varav den sjätte raka säsongen i grönvitt.

–Med hårt arbete och en vilja av stål har Frida gått från klarhet till klarhet. Frida är viktig för gruppen på och utanför planen. Kryddat med många bra insatser under 2022 gör oss mycket glada över ytterligare ett år med LSK, säger LSK-tränaren Joakim Jensen.

LSK är glada att Frida Lundh fortsätter och vi hälsar henne såklart varmt välkommen till en ny säsong hos oss!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail