Två 16-åringar uttagna till Regionalt läger

Noel Hermansson och Hampus Torge är uttagna till Regionalt läger.

Vi kan glädjande meddela att ytterligare två ungdomsspelare nu får chansen att utvecklas vidare på ett regionalt läger. Denna gång är det två spelare född 2007 som får visa upp sig för landslagsledningen i Vessigebro i slutet av september.

Hampus Torge och Noel Hermansson har kallats till Regionalt läger för pojkar födda 2007. 46 spelare har kallats till lägrets som genomförs 17-20 september i Vessigebro. Spelarna som kallats representerar till vardags klubbar i regionen Småland/Blekinge/Halland/Göteborg/Bohuslän/Dalsland och lägret arrangeras av Svenska Fotbollförbundet för att få likvärdig utbildning som landslagsspelarna i samma ålder, vilket ger stimulans för den fortsatta utvecklingen. Till vardags spelar Hampus och Noel i P17 och har genom åren fostrat genom Grohed/LSK:s ungdomssektion. Från Bohuslän får LSK-duon sällskap av en annan spelare, nämligen Elias Ivarsson, som till vardags representerar Stenungsunds IF.

Vi önskar Hampus och Noel ett stort lycka till och hoppas att detta sporrar både de själva, men även alla andra spelare i ungdomslagen att fortsätta utvecklas vidare!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail