Nu drar vi igång höstsäsongen!

Även om det pågår aktiviteter i LSK året runt, så finns det vissa tillfällen då det finns anledning att reflektera över vår situation. Som t.ex. nu inför höststarten.

Herrlaget har haft en lång period som präglats av återkommande tränarbyten. Med Jörgen och Erik i spetsen tror jag på att vi nu kommer att få tillbaka den kämpaglöd och klubbkänsla som det alltid pratas om men som dessvärre ibland lyst med sin frånvaro när det väl gällt att leverera på plan. Jörgen och Erik, med sina rötter i Ljungskilemyllan, vet vad det innebär. Vet vad Ljungskile-andan står för. De har en offensiv syn på vad som krävs för att LSK skall fungera som en förening som håller ihop och där de olika delarna stödjer varandra. Ett synbart bevis är att Herr- och Damlaget har en gemensam ”kick-off” inför hösten med en seglats ut till Lysekil med T/S Britta.

Våra barn och ungdomar är en mycket viktig del av vår verksamhet. Det finns många spännande idéer om hur vi kan utveckla den verksamheten.

Styrelsen har under sommaren dragit slutsatsen att vi behöver se över hur vi jobbar i LSK. Vi kommer under hösten att arbeta med att utveckla vår organisation. Många kommer att delta i arbetet. Vi vill möjliggöra för fler att engagera sig, bli tydligare i ”vem som gör vad” så att vi jobbar smartare. Och även om vi skall skapa en tydligare organisation så är det viktigt att vi har ett gott samarbete i hela LSK. Och en tydlig ledstjärna; det skall vara roligt att engagera sig i LSK!

Välkommen till en spännande höst!

Erland

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail