Från och med idag har LSK ett nytt biljetthanteringsystem – TicketCo

Tillsammans med övriga klubbar i Division 1 har nu LSK med hjälp av vår gemensamma organisation EttanFotboll beslutat införa ett för alla klubbar gemensamt biljetthanteringssystem. Valet har fallit på det norska systemet TicketCo som med en banbrytande teknik erbjuder systemet en allt-i-ett-lösning för evenemang, stadion och arenor att sälja mer, snabbare och enklare samtidigt som man smidigt hanterar insläppskontroll utan att behöva bekosta hårdvara, licenser och utrustning.

Insläppskontrollen görs enkel för de som köpt sin biljett på nätet genom att personalen med en vanlig mobiltelefon eller surfplatta scannar en QR-kod som besökaren visar upp i sin mobiltelefon eller på en utskriven biljett.

 

Om man glömt sin mobil eller pappersbiljett räcker det med ditt namn för att komma in. Självklart kan man också köpa en biljett i insläppet – om man inte köpt en biljett via nätet – antingen med kreditkort eller kontant.

Du kommer även att kunna förbeställa och betala förtäring, sponsorsartiklar m.m i samband med att du beställer en biljett. Dessa artiklar ingår då i samma QR-kod som du sedan bara visar upp på lämpligt ställe på Skarsjövallen.

För dig som besökare finns en app, som gör det enkelt för dig att beställa biljetter och andra artiklar och betala dom. Där får du också historik och kvitton. Via appen kan LSK också nå dig med meddelanden av olika slag.

Appen heter TicketCo Wallet och finns att ladda ned på Apple App Store eller Google Play. Alltefter som säsongen går kommer nästa hemmamatch att dyka upp i appen. Där kommer också erbjudanden från matchvärden att finnas. Testa gärna appen redan nu!

Du kan om du vill också redan nu testa hur det fungerar genom att  köpa en säsongsbiljett häroch/eller ett medlemskap i LSK här.

Inför varje hemmamatch kommer vi att skicka ut vårt nyhetsbrev ”Matchdags” med senaste info före matchen samt möjlighet att köpa biljett(er) och annat. Om du inte redan har prenumererat på Matchdags kan du göra det här.

Dessutom kommer man att kunna köpa biljetter m.m på vår hemsida och på Facebook.

Välkommen till vårt nya digitala biljetthanteringssystem!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail