Erland sammanfattar konferensen

Bra start på 2018!

Drygt tjugo engagerade LSKare samlades under vår ordförande Erland Holmdahls ledning, lördagen den 20 januari på Skarsjövallen för att stämma av nuläget och dra upp riktlinjerna för året.

L–O Mattsson och Bosse Wålemark vittande om att stämningen i herrlaget är på topp. Hård fysträning under Johnny Drottz ledning varvas med fotbollsträning fem gånger i veckan. Säsongspremiär mot Åtvidaberg borta lördagen den 7 april. Hemmapremiär mot Eskilsminne den söndagen den 15 april. Det är ingen tvekan om LSK vill tillbaka till eliten!

Maja Sölsnaes konstaterade att damtruppen nu består av tjugotre entusiastiska tjejer som är fullt införstådda med målsättningen; vinna en division om året. Det kommer att bli spännande att följa det gänget från första stund. Premiären är ännu inte bokad.

Ordförande i Ungdomssektionen, Rikard Delbring, gladde oss med rapporter om fortsatt tillströmning av barn och att samarbetet med Grohed hela tiden utvecklas. Det är snart 400 barn och ungdomar som leker och tränar på Skarsjövallen. Rikard framförde också en önskan om insatser för att höja kvalitén på planer och utrustning vilket naturligtvis i hög grad är en fråga om resurser. Alla var överens om att det nu måste läggas stor kraft i att få kommunen att leva upp till sitt löfte om ett rejält driftsbidrag. Ett löfte som gavs för tio år sedan men ännu inte infriats.

Det var en påtagligt lättad Lars-Erik Lundqvist, sammanhållande kraft i Skarsjöprojektet, som konstaterade att Samhällsbyggnadsnämnden nu enhälligt tagit beslut, som möjliggör för Ljungskile Tennisförening äntligen komma igång med byggandet av sina banor. Heder åt Samhällsbyggnadsnämndens politiker som lotsat denna fråga till en bra lösning!

Marknads- och säljgänget under Gunnar Carlsson och Jan Ekströms ledning har nu på allvar startar upp sponsorförsäljningen. Gunnar presenterade grunden för den marknadsplan som är på gång. Men den stora nyheten sparade vi till sist, då Johanna Berg, vår nya webmaster, tillsammans med Jessica Bark och Erika Wettre Westdahl presenterade LSK:s satsning på en ny webplattform. Nu kan våra medlemmar, sponsorer, fans och få sitt lystmäte. Nu är det full fart framåt!

I pausen anslöt herrlaget så att vi alla fick avnjuta Wenches härliga soppa. Hela gänget passade på att hylla Sune Björk, medlems sedan 69 år!!, som just fyllt 70 år.

Ett lyckat avstamp för det nya året!

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail