Ella och Lisa till Regionalt läger *UPPDATERAD*

Ella Andersson Källqvist
Lisa Henriksson

Vi kan glädjande meddela att Ella Andersson Källqvist återigen får chansen att utvecklas vidare på ett nytt regionalt läger. Denna gång är det ett Regionalt läger i Uddevalla för spelare födda 2007 – som får visa upp sig för landslagsledningen.

Ella Andersson Källqvist var iväg i Regionalt läger i våras i Lund. Nu har hon återigen kallats för Regionalt läger för flickor födda 2007. 46 spelare har kallats till lägrets som genomförs 4-7 september i Uddevalla. Spelarna som kallats representerar till vardags klubbar i regionen Småland/Blekinge/Halland/Göteborg/Bohuslän/Dalsland och lägret arrangeras av Svenska Fotbollförbundet för att få likvärdig utbildning som landslagsspelarna i samma ålder, vilket ger stimulans för den fortsatta utvecklingen. Inför årets säsong tog Ella steget upp till Damlaget från Grohed/LSK:s ungdomssektion och har under året spelat 15 matcher i Division 1 och där gjort tre av LSK:s mål. Från Bohuslän får Ella sällskap av två andra spelare som representerar IK Rössö.

Uppdatering (2023-09-06):
Även Damlagets Lisa Henriksson har blivit blixtinkallad till lägret. Henriksson tog likt Andersson Källqvist steget upp i Damlaget inför årets säsong och har gjort 4 inhopp i Division 1 under året.

Vi önskar Ella och Lisa ett stort lycka till och hoppas att detta sporrar de båda, men även alla andra spelare i ungdomslagen att fortsätta utvecklas vidare!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail