Välkommen till LSK, ”Musse”!

Erik Lund Fahlén hälsar Mustafa Omran Saleh välkommen till LSK.

Förra året provspelade han med LSK. Ett år senare är han tillbaka och denna gång är det klart att försvararen Mustafa Omran Saleh är nästa nyförvärv i LSK. 

Mustafa ”Musse” Omran Saleh provtränade med LSK under försäsongen förra året och gjorde det bra. Nu är han tillbaka i Ljungskile och denna gång för att representera LSK. Mittbacken kommer senast från italienska Atalanta, dit han kom 2021, men är fostrad i IFK Norrköping. Den snart 20-åriga försvararen kom tidigt till Sverige från Irak och har ett par ungdomslandskamper med Sverige innan han bytte till Irakiska landslaget. Där debuterade han i U23-landslaget i mars förra året och där det blivit fler framträdanden i landslagströjan. Nu väntar alltså ett nytt kapitel i Sverige och Ljungskile. Vi är glada att ”Musse” väljer spel i LSK där han förhoppningsvis kan blomma ut än mer, då han skrivit på ett 1+1-årsavtal med LSK.

– Det känns fantastiskt bra att Mustafa är klar! Det är en spelare som var här förra året på provspel och därefter har vi hållt kontakten. Han är en spelare som har en väldigt stor potential och som vi hoppas kunna utveckla en mer här i Ljungskile, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

Vi hälsar Mustafa Omran Saleh varmt välkommen till LSK!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail