LSK lånar in från BK Häcken

Semir Bosnic lånas in från Allsvenskan. FOTO: BK Häcken.

Med mindre än två veckor till seriestart förstärker herrlaget med en ung lovande spelare som lånas in från BK Häcken. Vi hälsar Semir Bosnic varmt välkommen till LSK!

Semir Bosnic, med BK Häcken som moderklubb, har gått hela vägen genom Hisingsklubbens verksamhet till att under säsongen 2022 skriva på ett A-lagskontrakt. Den offensiva mittfältaren har haft en tuff konkurrens på det allsvenska mittfältet och inför fjolårssäsongen lånades han ut till Norrby IF. I Boråslaget fick Bosnic mer speltid och svarade för 5 mål och 1 assist på 24 spelade matcher i Ettan Södra. Som ett kvitto på en bra säsong så blev Bosnic uttagen i talangmatchen ”Morgondagens stjärnor” och fick på så vis stifta bekantskap med LSK-tränaren Erik Lund Fahlén som ledde laget från den södra serien. Dessutom deltog även Bosnic i lördagens träningsmatch för LSK, borta mot Karlstad.

19-åringen är en målfarlig mittfältare med fin vänsterfot och ansluter på lån från BK Häcken fram till sommaren.

– Semir är en väldigt talangfull spelare som vi är väldigt glada över att han vill spela i Ljungskile! Han kommer bli en spelare Ljungskilepubliken kommer vilja se!, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

LSK passar även på att tacka BK Häcken för ett smidigt och bra samarbete, som gynnar båda parter och inte minst Semirs egna utveckling.

Ljungskile SK hälsar Semir Bosnic varmt välkommen till föreningen och hoppas att han ska trivas bra hos oss i LSK!

BK Häcken om lånet av Semir Bosnic

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail