Inga poäng i Malmö

Abdallah Hussains mål räckte inte. Arkivfoto: P. Stenbaek.

En ny viktig match utspelade sig denna lördag i Malmö, när LSK gästade Limhamns IP för att ställas mot Ariana.

Första halvleken blev en hafsig tillställning med mindre ordnat spel. Istället var det nerver som spelade in och bollen gick fram och tillbaka. Ett mål skulle dock komma den inledande kvarten. J.T. Kamara fick ett skottläge först, fångade sedan upp returen och serverade Abdallah Hussain som rakade in 0-1! Trots den böljande spelbilden så var det LSK som som skapade de farligaste chanserna. J.T. Kamara var närmast med ett rungande ribbskott.

I andra halvleken tog hemmalaget över mer och mer, men LSK stod emot. Istället kunde Aulon Bitiqi få ett dubbelläge med 25 minuter kvar, men Arianas målvakt lyckades med en dubbelräddning. Istället kunde Ariana kvittera till 1-1 på frispark. Därmed blev det en nervig avslutning där Ariana tryckte på. På övertid lyckades också Ariana få in 2-1. Ett mål som också blev avgörande.

Härnäst väntar en avslutande seriematch när Tvååker gästar oss nästa lördag 11/11, på Skarsjövallens konstgräs. Då behöver vi verkligen alla LSK:ares stöd. Väl mött.