Garcia Olsson förlänger!

Daniel Garcia Olsson blir den första spelaren att förlänga. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Äntligen kan vi presentera den första förlängningen till LSK:s herrlag, inför kommande säsong. Det är ingen mindre än en av de mest tongivande spelarna under 2021 som vill fortsätta på LSK:s resa.

Daniel Garcia Olsson kom till LSK inför säsongen 2021 från Division 2 och Sävedalen. 27-åringen tog direkt plats och visade vilken hög nivå han håller, men även att han ständigt ville bli bättre. Under säsongen blev det 21 matcher i LSK-tröjan, där han var en av de mest tongivande spelarna i grönvitt. Det belönades också med att LSK-supportrarna vid ett flertal tillfällen röstade fram mittbacken till Matchens lirare. Inte konstigt med tanke på de prestationer han stod för och där han ju längre säsongen led blev bättre och bättre. En spelande mittback med både teknik och som har en styrka i luftrummet. Det såg vi inte minst i hemmamatchen mot Lunds BK där nummer 3 stod för en mäktig nick som borrade sig in i nät (se nicken här).

LSK är väldigt glada att Daniel Garcia Olsson väljer att förlänga med oss under de kommande två säsongerna. Vi tror att han kommer vara en väldigt nyttig och viktig spelare även under kommande två säsongerna och dessutom ta ytterligare kliv i sin utveckling.

Varmt välkommen till två nya säsonger i Ljungskile SK, Daniel Garcia Olsson!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail