Förlust med 1 – 0 mot Oddevold

Efter en hafsig och slarvig match med stundtals mycket tufft spel kunde Oddevold avgå med seger 1 – 0. I första halvlek var LSK det bättre laget och skapade en hel del halvchanser och hörnor, men riktigt farligt blev det inte åt något håll.

I andra halvlek hade Oddevold till en början mer att säga till om, men det skapades inte några större målchanser förrän i 63:e minuten då Petrit Zhubi i misstänkt offsideläge i skedet innan han kunde skjuta in 1 – 0. Det inte särskilt märkvärdiga skottet gick via ett Ljungskileben och Kaksa i LSK-målet ställdes därmed helt utan chans att rädda.

Trots en intensiv press från LSK kom vi inte närmare en kvittering än ett stolpskott.

Skall vi se något positivt med denna förlust så är det väl att vi nu får chansen till revansch nästa säsong eftersom dessa 3 poäng med största sannolikhet räddar Oddevold undan bottenstriden.

Slutligen vill vi ta avstånd från de dumheter som några LSK-fans ägnade sig åt efter Oddevolds ledningsmål: Att kasta in flaskor mot planen är inget beteende LSK vill se från sina supportrar! Lägga av med dessa dumheter!