Fantastisk hemmaseger mot Åtvidaberg!

Första dagen på maj och LSK var rejält revanschsugna efter förlusten mot Oskarshamn. LSK forcerade fram från start och hade tydligt bestämt sig för att idag skulle det bli dagens första hemmaseger.

En bit in i matchen fick LSK hörna, där Edin Øy hittade Jesper Westermarks skalle och bollen satt stenhårt – 1-0! Endast minuter senare är ”JW” framme igen och tar tillvara på en retur, fram till 2-0. LSK är stabila och fortsätter vara attackerande, men i halvtid är ställningen fortsatt 2-0.

I andra halvlek snappar Edin Øy upp bollen i straffområdet och sätter 3-0. Aniekpeno Udoh fortsätter målskörden genom att sätta 4-0. LSK var även nära att göra fler mål, men resultatet står sig och det blir en härlig första maj med en fantastisk seger!

LSK ångade verkligen på och visade kvalité idag vilket verkligen belönade sig idag! Härnäst väntar bortamatch mot Skövde på söndag innan trestadsderby mot FC Trollhättan väntar lördagen den 11/5. Hoppas ni är med oss då och stöttar oss till fler segrar!