Andreas ”Drutten” Jorfors om derbyt 94:a

Andreas Jorfors är idag en viktig del av Fotbollsutskottet på LSK. Under 90-talet ägnade han sig år sin roll som en energisk ytterback i LSK. Andreas var med och spelade i det allra första derbyt mot Oddevold i seriesammanhang. Året var 94:a och matchen spelades på den gamla planen.

Andreas uppger att det fantastiska resultatet 5-0 på hemmaplan präglade hela 90-talet och säger att det inte var någon tvekan om att LSK:s självförtroende var på topp och de tyckte själva att de spelade bättre än Oddevold under hela 90-talet.

När Andreas ska beskriv känslan bland publiken beskriver han det glatt hur det är så otroligt viktiga matcher för publiken, och när publiken är så taggade och peppade så taggar man även till som spelare på en helt annan nivå. Man är alltid extra laddad då publiken smittar av på ett helt underbart sätt.

Andreas tippar på att LSK vinner matchen med 3-0 och tillägger ”jag hade inte nöjt mig med mindre om det var jag som spelade” med ett leende på läpparna och glimten i ögat. Andreas är även noga med att lägga till två viktiga saker till sin intervju; ”Martin Larsson la sig väldig lätt och Fylksjö var väldigt, väldigt duktig men lite bräcklig tyckte vi.”

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail