Välkommen in i LSK-familjen, Unisport!

Ljungskile Sportklubb har valt PUMA och Unisport som Officiella leverantörer av sportutrustning.

PUMA Nordic AB fortsätter som samarbetspartner för Ljungskile Sportklubb och dessutom adderas Unisportstore Sverige AB in avseende inköp samt försäljning av varumärket PUMA:s produkter till föreningens lag, medlemmar och supportrar. Avtalet omfattar perioden 2024 – 2028 och inkluderar såväl LSK, Groheds IF och den gemensamma ungdomssektionen LSK/Grohed.

Samarbetet med PUMA har varit bra och ett uppskattat varumärke bland föreningens aktiva och medlemmar under fyra år och därför är det värdefullt för LSK att samarbetet fortsätter under en ny 4-årsperiod.

Dessutom kommer Unisportstore in som en stark partner som kompletterar PUMA genom att erbjuda en förbättrad service och smidig logistik för såväl våra lag, medlemmar och supportrar. Unisport är en stark aktör när det gäller framförallt fotbollsutrustning som hela tiden tar stora steg framåt. För LSK:s aktiva spelare, ledare, medlemmar och supportrar innebär det att Unisport tillgodoser en egen webbshop där man finner hela vårt profilsortiment med produkter.

– Vi på Unisport är väldigt stolta över att bli officiell retail partner till Ljungskile SK och Groheds IF. Förutom framgångsrika elitlag så har föreningarna en barn- och ungdomsverksamhet på både pojk- och flicksidan vilket är viktigt för oss. Ett stort steg för Unisport på den svenska marknaden och på västkusten där detta avtal är vårt första. Vi ser fram emot att göra fotbollsdrömmar till verklighet under de kommande åren, säger Andreas Välitalo, Team Sales Manager på Unisportstore.se

Ljungskile Sportklubb ser fram emot ett fantastiskt samarbete med både PUMA och Unisport under de kommande åren.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail