Tre viktiga poäng!

Aulon Bitiqi gjorde det avgörande målet. FOTO: P. Stenbaek.

Solen sken på Skarsjövallen och det var upplagt för en ny viktig match när Eskilsminne gästade oss.

Matchen inleddes på bästa sätt! Innan halvminuten var spelad så satte Aulon Bitiqi dit ledningsmålet, fram till 1-0! Gästerna hade därefter direkt en bra kvitteringschanser, i en jämn första halvlek. Mot slutet får Kees Sims göra en avgörande insats och avstyr ett friläge, vilket gör att det fortsatt är ledning med 1-0 när lagen går till halvtidsvila.

I andra halvleken tar Eskilsminne kommandot för att nå en kvittering. Gästerna är nära vid ett flertal gånger att bryta igenom, men med tur och skicklighet lyckas LSK freda sitt mål. När LSK-försvaret inte är i vägen så är sista utposten, Kees Sims, på tårna och kan avvärja. Efter ett evigt kämpande så lyckas LSK till slut reda ut det och ta tre oerhört viktiga poäng!

Stort tack till alla som stöttade oss på plats idag! Härnäst väntar en viktig bortamatch när vi gästar Vänersborg på fredag. Väl mött.