Målvakten mot sin sjätte raka säsong!

Linn Borg laddar för sin sjätte raka säsong i LSK-tröjan. Arkivfoto: @photobyegon

Hon siktar på nollan. Hon har ettan på ryggen. Hon är nu klar för säsong sex i LSK. Vi har nu glädjen att meddela att Linn Borg fortsätter räddar bollar i LSK även 2023!

Linn Borg har varit en trygg sista utpost sedan 2018. Hon har en lång meritlista och representerat en mängd olika klubbar och har varit med på LSK:s resa från Division 4 till att inför säsongen 2023 ställas mot Malmö FF, IFK Göteborg och Örgryte IS i Division 1. Borg har i princip spelat samtliga seriematcher sedan hon kom till LSK och även blivit allt bättre för varje år. Borg hörs och syns både på plan och utanför. En naturlig ledare som har en stark passion för fotbollen. Under årets säsong i Division 1 fick Linn Borg chansen i samtliga 22 seriematcher och släppte in 27 mål på dessa matcher. I fem matcher höll hon dessutom nollan!

Nu är det alltså klart att hon fortsätter i LSK. Målvakten laddar under vintern upp i Spanien innan hon återvänder till Sverige för att ta sig an säsongen 2023. Mot nya hållna nollor för Linn Borg!

– Målvakten som bara blir bättre för varje år som går! En underbar tjej som sprider glädje i gruppen, kommer även göra detta 2023, säger en nöjd LSK-tränare i Joakim Jensen.

LSK är glada att Linn Borg fortsätter och vi hälsar henne såklart varmt välkommen till en ny säsong hos oss!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail