LSK räckte inte till borta mot Landskrona.

(Saxat från vår Facebook-sida.)

Det var ett kompakt LSK som började matchen med att sätta hög press, vilket gjorde att Landskrona inte kom någon vart. LSK var oerhört täta och lät inte de svartvitrandiga komma någonstans. LSK-spelarna lyckades även komma fram till något halvläge i början, i en jämn halvlek. Hemmalaget växer mer in i matchen senare i halvleken, men det är mållöst när lagen går till pausvila.

I andra halvlek börjar återigen LSK starkt. Nu är man också framme och skapar offensiva chanser. Närmast är Wallin som kommer helt ren, men lyckas inte överlista motståndarmålvakten. Efter en stark inledningsperiod av LSK i andra halvlek tar därefter Landskrona över mer och mer. Trots det håller de grönvita undan. Men med dryga tio minuter kvar av matchen lyckas Landskrona ta ledningen, fram till 1-0. LSK kämpar därefter för att nå en kvittering och bara minuter senare får LSK två bra chanser, men ingen av chanserna ger någon utdelningen. Istället kontrar Landskrona in spiken i kistan, i slutminuten, fram till slutresultatet 2-0.

Tufft med fjärde raka förlusten, men det fanns ändå ljusglimtar i en match där vi möter serieledarna. Nu gäller det att kämpa vidare för att nå nya poäng. Härnäst väntar Husqvarna på hemmaplan, nästa söndag, 17 september kl 17:00. Väl mött då.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail