L-O Mattson ny huvudtränare i Ljungskile SK

Med anledning av att Glenn Ståhl valt att säga upp sig som huvudtränare för Ljungskile SK har fotbollsutskottet valt att ta in L-O Mattson som huvudtränare under resterande del av säsongen.

L-O Mattson har en stor erfarenhet av fotboll på olika nivåer och besitter en hög kompetens inom fotboll. L-O har även en lokal förankring och har följt laget under säsongen vilket gör att han har en bra bild av vad han tycker behövs för att laget skall prestera så bra som möjligt.

Fotbollsutskottets ordförande Bosse Wålemark kommenterar:

– Vi har valt L-O Mattson som ny/gammal tränare för LSK, han kan vår förening och har bra kunskap av div.1 södra där han följt lagen under flera år och även varit tränare för Oddevold.

– Viktigt för oss är att få in en erfaren tränare som brinner för uppgiften och vet vad som krävs, målsättningen för föreningen står kvar, att bygga ett lag för framtiden som tar oss tillbaka till elitfotbollen, avslutar Bosse.

Vi önskar L-O Mattson välkommen tillbaka till Ljungskile SK!

Vi vill även passa på att tacka Glenn Ståhl för hans engagemang i LSK och stora lojalitet mot klubben och önskar honom lycka till i framtiden

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail